lauantai 12. joulukuuta 2015

12.LUUKKU JOULUKALENTERIA

Moikka!
Eilen blogger päätti tiltata oikein kunnolla, joten postausta ei eilen tullut. Tänään askartelimme siskon lapsien kanssa joulukuuseen tonttuja. Tuli kyllä tosi hienoja, vaikka itse sanonkin.
Meillä päin ei ole lunta vieläkään kuulunut. Mites muilla?
Huomenna olisi tarkoitus lähtä kaverin kanssa toteuttamaan muutama kiva postaus. Ne julkaisen sitten joskus. Ehkä vasta ensivuoden puolella.
Lahjavalmistelut ovat muuten hyvällä mallilla, mutta kolmelle kaverille en ole keksinyt vielä mitään lahjaa. Olisiko kenelläkään jotakin nopeaa vinkkiä?!
  Halusin tulla juttelemaan teille Suvi Teräsniskan joululauluista. Joululaulut on minulle niin suuri osa joulua, että päätin tehdä niistä jo toisen postauksen. Suvi Teräsniska on tehnyt monia aivan ihania versioita suomalaisista kivoista joululauluisa. Varpunen jouluaamuna, Tule joulu kuntainen, Tulkoon joulu, Taivas sylissäni, Tonttu jne jne. Kaikki ovat todella hyvän kuuloisia. 
  Suvilla on myös mielestäni todella kiva ääni, joten siihen on helppo laulaa mukana. Ääni ei ole liian matala eikä liian korkea. Suvilta on tullut monta joululevyäkin. Kaikista löytyy joku ihana laulu jollekkin. Yhteenvetona Suvi on todella hyvä tulkitsija joululauluille.

Onko sinulla joku hyvä joululaulujen tulkitsija/artisti?
Huomiseen!
-Janskuti

3 kommenttia:

 1. Kaverilahjoja:
  Muki (esim. Jysk myy nättejä mukeja tosi halvalla) sinne pussi kaakaojauhetta, karkkikeppi ja vaahtokarkkeja; suklaata voi lisätä tai jotain muuta jouluista.

  Joku kaunis joulukoriste, mistä tiedät ystäväsi tykkäävän

  Printtaa muutama valokuva teistä ja yhteisistä muistoistanne, tee taulu tai liimaa kuvat kirjaan. Kirjaan voit myös kirjoittaa jotain huippu-hetkiä saajan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Täällä Briteissä on ollut kylmää ja sataa vettä eli ihan britti-ilma. No onneksi vietän joulun Oulun seudulla, jonne lunta on näillä näkymin luvattu. Suosikki joululauluni on Tonttu Vesa-Matti Loirin esittämänä. Muuten kuuntelen aika vähän suomalaista musiikkia. Suvilla on kyllä hyvä ääni toimii varmasti myös joululauluissa :) Blackmore's Night yhtyeen "Winter Carols" on yksi suosikkijoululevyistäni. Soittavat keskiaikasävytteistä folk musiikkia.

  VastaaPoista
 3. Marraskuussa satoi lunta runsaasti, mutta suli jo parin päivän jälkeen pois. Sen jälkeen satanut kerran tai pari vähän, mutta nyt on ollut jo pari viikkoa täysin lumetonta ja pimeää.

  VastaaPoista