sunnuntai 18. lokakuuta 2015

7. Joulutuotteita

Hei!
Tänään tulin puhumaan kanssanne erinlaisista joulutuotteista. On joululimsoja, kalentereita, vaatteita, koristeita, mukeja, valoja, ruokia, leluja jne jne. Kaupat ovat pikku hiljaa täyttymässä joulutavaroista. Usein kuulee sen, että miksi nuita tavaroita pitää jo nyt alkaa ihmisille tyrkyttämään. Joidenkin mielestä ei ole mitään järkeä joissain tuotteissa toiset taas ostavat kaikkea jouluista. Eräs ystäväni kysyi minulta, että onko nämä mielestäsi jo liian aikaisin täällä ja onko näissä mitään järkeä. Vastasin, että kyllä. Rupesin jälkeen päin miettimään asiaa tarkemmin. Jotkut asiat ovat vähän turhia, mutta kaikki tuovat siltikin sitä ihanaa joulun tunnelmaa ja odotusta elämään. On niillä siis henkisesti todella paljon järkeä.
En juo limsoja melkein ollenkaan, mutta uusia joulumakuja maistan aina. 😗
Olen huomannut kaupoissa kaksi jouluista limsa uutuutta. Sitä Napapiiri limsaa olen maistanut, ja yllätyin miten hyvää se oli. Huono puoli siinä kuitenkin oli, että sitä teki mieli koko ajan juoda lisää. Toinen joulumaku oli joku Jouluomena. Se kuulostaa myös todella hyvältä. Se menee ehdottomasti maistoon. Joulusuklaat tuovat myös todellakin sitä aitoa joulutunnelmaa. Joulutuotteet ovat siis todellakin mielestäni järkeviä.

Mitä mieltä itse olet joulutuotteista? Mikä mieleen painuvin ostamasi joulutuote?
Oletko maistanut jo uutuus joululimsoja?

Kerro kommenteissa!!

Ensiviikolla taas postausta!
-Janskuti

4 kommenttia:

 1. Tykkään kun kauppoihin tulee ajoissa joulutavaroita. Niitä on kiva ihastella.
  Minulla on kaksi sähkökäyttöistä joulukylää, ne on varmaan eniten mieleen painuvimmat ostokseni. En ole vielä maistanut joululimuja.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään, kun joulutavarat tulee kauppoihin ajoissa. Eilen juuri ihastelin ihania tonttuja. Limuja en ole maistanut, mutta uutta joulusuklaata olen, ja se oli hyvää. Kaikkein tärkeimpiä joulutuotteita minulle taitaa olla jouluvalot. :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin on ihanaa kun joulutavart tulee ajoissa kaupppoihin. Ehtii enemmän nauttia joulutunnelmasta ja sen odottelemisesta, kuin että vasta joulukuun alussa kaikki hankkisi ja ehtisi käyttäää niitä vain pari viikkoa.
  Ymmärrän kyllä ei-jouluihmisiä, joita joulutavarat kaupoissa jo häiritsee. JOulumusiikista en pidä kaupoissa, mutta muuten kyllä.
  Itselleni tärkeimpiä on varmaankin kaikki koristeet. Kun niitä pääsee Stockmannille ja Sokokselle hipeöimään ja katsomaan upeita jouluikkunoita ja käymään joulutorilla. Joulumukin kanssa täksi vuodeksi haluaisin.

  VastaaPoista
 4. Ei mua häiritse, että joulutavaroita on jo kaupassa. Kiva jo vähän katsoa valikoimaa ja jos löytyisi jotain ostettavaa. Itsehän ostelen joulujuttuja esimerkiksi kirpparilta pitkin vuotta jos sattuu löytymään kivoja. Kun eihän ne samat tavarat välttämättä sitten ennen joulua siellä enää ole.

  VastaaPoista