sunnuntai 27. syyskuuta 2015

5. Joulukoristeita

Moi!
Luin blogia nimeltä Joulu Mimmin luona. Kyseiseen blogiin pääset tästä. Hän teki postausta jossa kertoi joulukuusen koristeista. Luin postauksen ja sain itsekkin inspiraatiota katsella meidän perheen joulukoristeita. Tuli paljon muistoja mieleen, kun niitä laatikoska kaiveli. Paljon oli koristeita joita muisti omasta ihan lapsuudesta asti, mutta olihan siellä myös niitä, jotka on ostettu viime vuonna. Tänä vuonna en ole joulukoristeita paljoa ostellutkaan. Ajattelin näyttää teillekkin muutaman kuvan ja jakaa muistoni teidänkin kanssa.

Tämä joulukoriste on ihan omasta lapsuudestani. Siltä on monta kertaa liimattu siivet uudestaan kiinni, kun minä olen sillä pienenä leikkinyt. Nyt se on kuitenkin hyvässä kunnossa ja tuo paljon muistoja mieleen. Kuten jokainen varmaan tietää, että jokaiselle joulukoristeelle on se oma paikka. Tämäkin on aina yhdellä ja samalla lipastolla joulun aikaan. Ihana minun mielestäni! <3










Tämän tontun tein siskoni kanssa, kun olin 7.vuotias. Mielestäni tämä on ihana ja samalla vähän huvittava, koska eihän kukaan voi olla nauramatta tuolle parralle. Ihana kimalteinen parta joka on ihan oudon muotoinen, mutta näkeepähän ainakin, että on itsetehty. <3












Nämä tein viime vuonna siskoni lasten kanssa. Näitä on laatikossa todella paljon. Kuten jokainen varmaan voi päätellä niin meillä on joulunaikaan PALJON tonttuja.
Pakko sanoa, että siskoni lapset ovat kyllä taitavia. Nimittäin lapset jotka nämä teki olivat 2 ja 5 vuotiaat.












 Tämän ihanan lumiukon ostin viime vuonna. Se on hankittu kaupunkimme kierrätyskeskuksesta. Tämä ihanuus maksoi VAIN 50 snt. Hyvässä kunnossa olevia joulukoristeita voi siis saada todella halpaan hintaa. Jouluna tämä lumiukko oikein huuta ottamaan suklaakarkkeja. Aivan ihana! <3
Tämän tyynyn sain siskoltani. Kun tämän asettaa sängylle huoneeseen valtaa samassa hetkessä joulu!








Toivottavasti joku jaksoi lukea nämä minun tarinani. Olen suuri joulukoristeiden kannattaja. Ilman niitä minulle ei tule joulua. Jokaisessa joulukoristeessa on tietty voima ja muisto. Niitä kannattaa säilyttää. Mielestäni on ihanaa asettaa tunnelman luojaksi sellainen koriste joka on tärkeä kaikille. Aina kun sitä katsoo saa voimaa ja iloa joulun odotukseen. Ihanaa joulunodotusta!

-Janskuti

Mikä oli sinun lempparisi nuista? Onko sinulla tietty joulukoriste jota ilman joulua ei ole? Mistä hankit joulukoristeesi? Millä asteikolla odotat joulua 1-10?

 Kerro kommenteissa!

7 kommenttia:

 1. Nuo kaikki koristeet ovat ihania :)
  Yksi on ylitse muiden, eli joulukuusi! Ilman sitä ei tule joulua! :)
  Joulukoristeet hankin suoraan käsityöläisiltä sekä myös kaupoista. :)

  Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joulukuusi on itsellenikin todella tärkeä symboli joulussa. Samoin lumiukot ovat itselleni todella joulun luojia.
   -Janskuti

   Poista
 2. Kaikki koristeet oli hienoja. Mutta enkeli tytöstä tykkäsin eniten! Hankin joulukoristeita kirpputorilta ja kaupoista ja alennusmyyneistä.
  Joulua odotan asteikolla 10 !

  VastaaPoista
 3. Minäkin hankin joulukoristeita usein kirpputoreilta ja usein myös meidän kaupungin kierrätyskeskuksesta. Eniten meillä kuitenkin askarrellaan koristeet. Varsinkin kun lähipiirissä on nuita pikkulapsia. Niiden kädenjälki on aina niin ihanaa ja ainutlaatuista.
  -Janskuti

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana postaus. Vaikka osa koristeista on itsetehtyjä ja osa ostettuja, ne sopivat kaikki niin hienosti yhteen. Jouluenkeli on kaunis, mutta ehkä suosikkini ovat nuo kahden seuraavan kuvan itsetehdyt söpöt tontut.
  Meillä on jo niin paljon koristeita vuosien varrelta, ettei niitä oikeastaan tarvitse ostaa lisää. Varmaan esittelen joitakin suosikkejani blogissa, kunhan joulu lähestyy.

  VastaaPoista
 5. Kivan näköisiä, mulla on kans yksi korijuttu, mutta siinä on ympärillä tonttu.

  En osaa päättää mikä olisi noista kivoin, kun kaikki on mun mieleen. Mietin aina joka joulu ns. joulun värejä ja tänä vuonna noi punainen ja valkoinen tuntuu niin mun väreiltä. Välillä esimerkiksi pinkki on sopinut hyvin joulun väriksi, toisinaan taas sininen. Mustakin on ok esimerkiksi joulupaperissa tai sillä tavalla, että sen seurana on jotain muuta väriä. Esimerkiksi punaista, valkoista tai pinkkiä.

  VastaaPoista
 6. Moi Janskuti! Mun blogissa on sulle tunnustus / haaste :)
  http://joulumimminluona.blogspot.fi

  VastaaPoista